جزئیات ثبت‌نام داوطلبان انتخابات میان دوره‌ای مجلس خبرگان پزشکیان: پزشکیان: برنامه نوشته‌اند که مثلاً ایران ۳۶ ماه دیگر باید ساقط شود؛ اگر ما با هم باشیم، ۳۶ هزار سال دیگر هم نمی‌توانند این کار را بکنند / برای تأمین معیشت مردم برنامه ۲۰ بندی داریم آغاز فرآیند انتخابات شورا‌ها در استان تهران رهبر معظم انقلاب: تهاجم آمریکا در منطقه مغلوب ابتکار و شجاعت جوانان ایران شد خط فقر در تهران را حدود ۴۰ میلیون تومان اعلام شد رئیس مجلس: قدرت خرید مردم در بودجه 1405 باید افزایش یابد انتقاد ‌آیت‌الله علم‌الهدی از ‌وضعیت اقتصادی و اجتماعی امام جمعه موقت تهران: مسئولان باید به مردم توجه ویژه داشته باشند عراقچی: با روسیه مشورت‌های سیاسی نزدیک در سطوح مختلف داریم ضربه سنگین سپاه به مافیای سوخت عراقچی: آمریکایی‌ها پیام دادند لطفا از ساعت 4 صبح حمله را متوقف کنید عراقچی: حفظ زاینده‌رود ضرورت ملی و بین‌المللی است تاجگردون: مجلس برای افزایش حقوق کارمندان در سال آینده تلاش می‌کند نامه هشدار آمیز 165 نماینده مجلس به سران قوا/ریشه تورم ارز است آیت الله خامنه‌ای: حوزه علمیه مشهد مدیون آیت‌الله میلانی است

فرمانده نیروی دریایی ارتش: ناو هواپیمابر، ۱۶ ناوشکن و ناوچه آمریکا را در منطقه رصد می‌کنیم | محموله نفتی توقیفی را پس گرفتیم

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی گفت: ناو هواپیمابر، ۱۶ ناوشکن و ناوچه آمریکا که در منطقه حضور دارند همواره توسط پهپاد‌های شناسایی ما رصد می‌شوند و ما بالای سر آنها هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 03
کد خبر: ۲۶۲۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دیدار با آیت الله سید محمد سعیدی تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به روز ملی مبارزه با استکبار جهانی ابراز کرد: ناو هواپیمابر و ۱۶ ناوشکن و ناوچه آمریکا که در منطقه حضور دارند همواره توسط پهپاد‌های شناسایی ما رصد می‌شوند و ما بالای سر آنها هستیم.

وی با بیان اینکه پهپاد‌های شناسایی ما با چشم غیر مسلح هم قابل دیدن هستند تا به آمریکایی‌ها بگوییم جای شما در این منطقه نیست و همه تحرکات شما را زیر نظر داریم، افزود: این نکته بسیار مهمی است که حتی در دریا‌ها نیز قابلیت رصد دشمن را داریم و این موجب نگرانی آمریکایی‌ها شده است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه نیروی دریایی ما توانسته است علاوه بر تأمین امنیت کشتیرانی کشور کشتی‌های سایر کشور‌هایی که درخواست داشته باشند را اسکورت کنند، گفت: نیروی دریایی از سواحل ونزوئلا گرفته تا آمریکا، اروپا و آفریقا محموله‌های نفتی و تجاری را اسکورت می‌کند و چنانچه تعرضی به کشتی‌های ما صورت بگیرد با آن مقابله می‌کنیم.

وی افزود: یکی از اقداماتی که اخیراً انجام شد این بود که محموله نفتی که آمریکا توقیف کرده بود را با کشتی که آن را حمل می‌کرد با وجود اینکه توسط آمریکا تغییر نام داده شده بود مجدد پس گرفتیم و توقیف کردیم.

ایرانی افزود: ما به دنبال این هستیم که اقتدار نظام را در عمق اقیانوس‌ها به نمایش بگذاریم و اقدامات ما نقطه قوتی برای نظام جمهوری اسلامی ایران باشد./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار