وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

فرمانده نیروی دریایی ارتش: ناو هواپیمابر، ۱۶ ناوشکن و ناوچه آمریکا را در منطقه رصد می‌کنیم | محموله نفتی توقیفی را پس گرفتیم

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی گفت: ناو هواپیمابر، ۱۶ ناوشکن و ناوچه آمریکا که در منطقه حضور دارند همواره توسط پهپاد‌های شناسایی ما رصد می‌شوند و ما بالای سر آنها هستیم.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۸ - ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 03
کد خبر: ۲۶۲۰۴۱

به گزارش راهبرد معاصر، شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در دیدار با آیت الله سید محمد سعیدی تولیت حرم مطهر بانوی کرامت با اشاره به روز ملی مبارزه با استکبار جهانی ابراز کرد: ناو هواپیمابر و ۱۶ ناوشکن و ناوچه آمریکا که در منطقه حضور دارند همواره توسط پهپاد‌های شناسایی ما رصد می‌شوند و ما بالای سر آنها هستیم.

وی با بیان اینکه پهپاد‌های شناسایی ما با چشم غیر مسلح هم قابل دیدن هستند تا به آمریکایی‌ها بگوییم جای شما در این منطقه نیست و همه تحرکات شما را زیر نظر داریم، افزود: این نکته بسیار مهمی است که حتی در دریا‌ها نیز قابلیت رصد دشمن را داریم و این موجب نگرانی آمریکایی‌ها شده است.

فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه نیروی دریایی ما توانسته است علاوه بر تأمین امنیت کشتیرانی کشور کشتی‌های سایر کشور‌هایی که درخواست داشته باشند را اسکورت کنند، گفت: نیروی دریایی از سواحل ونزوئلا گرفته تا آمریکا، اروپا و آفریقا محموله‌های نفتی و تجاری را اسکورت می‌کند و چنانچه تعرضی به کشتی‌های ما صورت بگیرد با آن مقابله می‌کنیم.

وی افزود: یکی از اقداماتی که اخیراً انجام شد این بود که محموله نفتی که آمریکا توقیف کرده بود را با کشتی که آن را حمل می‌کرد با وجود اینکه توسط آمریکا تغییر نام داده شده بود مجدد پس گرفتیم و توقیف کردیم.

ایرانی افزود: ما به دنبال این هستیم که اقتدار نظام را در عمق اقیانوس‌ها به نمایش بگذاریم و اقدامات ما نقطه قوتی برای نظام جمهوری اسلامی ایران باشد./ مهر 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار